Szekcionált garázskapuk a billenő garázskapukkal szemben síkban mozognak, nem foglalnak helyet nyitáskor és záráskor sem a garázs előtti térből, sem a mögöttiből. A garázs hosszúságából mindössze maximum 7 cm-t foglalnak el. A levakolt nyílást teljes mértékben használni tudjuk, hisz a nyílásból egyáltalán nem vesz el helyet a szerkezet.

A szekcionált garázskapuk a szél és csapadék ellen teljes védelmet nyújtanak, köszönhetően a négy oldalon körbefutó gumi tömítésnek. Mivel nagy részük most már hőszigetelt kivitelben készül, így a fűtött garázsunk sem fog kihűlni (K=0,4Wm²K). A garázskapu lamellák, vagy garázskapu panelok 40 mm vastagok, kívül belül acél lemez borítással és közötte CFC mentes önkioltó poliuretán szigeteléssel. A hő híd elkerülése érdekében a garázskapu panelek között külön neoprén szigetelést helyeznek el. A garázskapu lamellák acél lemezei horganyozással és több réteg festéssel védenek a korróziótól. A garázskapu panelek kívül-belül ujjbecsípődés ellen védettek, nem lehet a lamellák közé nyúlni mozgás közben.

A garázskapu vasalat minden része horganyzott, és úgy van kialakítva, hogy a garázskapuk nagy biztonsággal működjenek. Minden garázskapu rugót minimum 15.000 nyitási ciklusra méreteznek (lakossági felhasználás mellett 12-15 év élettartam). A drótkötelek hatszorosan vannak túlbiztosítva. Európában már a lakossági kapuknál is kötelező az úgynevezett rugótörés biztosítás, ami meggátolja a kapu lezuhanását, ha a garázskapu rugó eltörne.

A garázskapu lapok belülről minden esetben vízszintesen bordázottak, fehér színűek és narancshéjra, vagy stukkó mintára hasonlító mintájúak.

Kívülről számtalan szín és forma közül választhatunk

Keskenybordás fehér

Szélesbordás fehér

Kazettás fehér

Microbordás fehér

Microbordás inox

Sima Antracit

Aranytölgy szélesbordás

Dió szélesbordás

Mahagóni szélesbordás

Nézzük, mégis milyen méretekre van szükségünk

KÉRJEN ÚJ GARÁZSKAPUJÁRA AJÁNLATOT!
Hívjon minket az alábbi telefonszámon!
+36-30-7226410