Szekcionált kapuk

Szekcionált garázskapuk a billenő garázskapukkal szemben síkban mozognak nem foglalnak helyet nyitáskor és záráskor a sem a garázs előtti térből sem a mögöttiből.  A garázs hosszúságából mindössze maximum 7 cm-t foglalnak el. A levakolt nyílást teljes mértékben használni tudjuk hisz a nyílásból egyáltalán nem vesz el helyet a szerkezet.

A szekcionált garázskapuk a szél és csapadék ellen teljes védelmet nyújtanak köszönhetően a négy oldalon körbefutó gumi tömítésnek. Mivel nagy részük most már hőszigetelt kivitelben készül így a fűtött garázsunk sem fog kihűlni  (K=0,4Wm²K ).  A garázskapu  lamellák vagy garázskapu panelok 40 mm vastagok, kívül belül acél lemez borítással és közötte CFC mentes önkioltó poliuretán szigeteléssel.A hő híd elkerülése érdekében a garázskapu panelek között külön neoprén szigetelést helyeznek el. A garázskapu lamellák acél lemezei horganyozással és több réteg festéssel védenek a korróziótól. A garázskapu panelek kívül belül ujjbecsípődés ellen védettek, nem lehet a lamellák közé nyúlni mozgás közben.

A garázskapu vasalat minden része horganyozott, és úgy van kialakítva, hogy a garázskapuk nagy biztonsággal működjenek. Minden garázskapu rugót minimum 15.000 nyitási ciklusra méreteznek ( lakossági felhasználás mellett 12-15 év élettartam ). A drótkötelek 6 szorosan vannak túlbiztosítva. Európában már a lakossági kapuknál is kötelező az úgynevezett rugótörés biztosítás, ami meggátolja a kapu lezuhanását ha a garázskapu rugó eltörne.

A garázskapu lapok belűről minden esetben vízszintesen bordázottak, fehér színűek, és narancshéjra vagy stukkó mintára hasonlító mintájúak.

Kívülről számtalan szín és forma közül választhatunk.

Keskenybordás fehér                             Szélesbordás fehér                               Kazettás fehér

Microbordás fehér                              Microbordás inox                                      Sima Antracit

Aranytölgy szélesbordás                           Dió szélesbordás                            Mahagóni szélesbordás

 

Mielőtt kaput rendelünk mindenképpen szükség van egy helyszíni felmérésre, mivel nem mindegy, hogy milyen vasalatot rendelünk garázskapunkhoz. A felmért adatok és a személyesen vagy az ajánlatkérő sablonban megadott méretek alapján tudunk korrekt minden esetben írásos ajánlatot adni.

 

Nézzük még is milyen méretekre van szükségünk:

KÉRJEN ÚJ GARÁZSKAPUJÁRA AJÁNLATOT : Hívjon minket az alábbi telefonszámon!

+36-30-7226410