A billenő garázskapu univerzális megoldást jelenthet különálló garázsok, fűtetlen garázsok, vagy társasházak esetében.

A billenő garázskapukat olyan vásárlóinknak ajánljuk, akiknek a garázskapu nyílásába nem, vagy csak költséges átalakítások árán szerelhető be szekcionált garázskapu, vagy egy egyszerűbb, olcsóbb megoldást keresnek.

A PROFI billenőajtók hosszú évek óta népszerűek vásárlóink körében, mert kivitelezésük és a felhasznált alapanyagok minősége garantálja a billenő ajtók hosszú távú, problémamentes működését.

A kapu szerkezetét úgy tervezték, hogy maximális működési stabilitás mellett, minimálisra csökkentették a kapulap súlyát. Ezzel a kombinációval a termék nagyon stabil és könnyű lett, ami garantálja a biztonságos és hosszú távú működést. A billenő garázskapu keretét zártszelvény profilok alkotják. Az ajtólap függőlegesen bordázott lemezből készült, melyet horganyozással és több réteg festékkel óvnak a környezeti hatásokkal szemben. Az ajtók gyártásakor a hegesztések helyett oldható csavarkötéseket alkalmaznak, hogy csökkentsék a korrózió lehetőségét.

Alap raktáron tartott szín: RAL 9010 fehér

Rendelhető színek:

Raktárkészleten kívüli színek gyártási ideje 4-8 hét.

Billenő garázskapukat kétféle módon lehet beépíteni, hagyományos módon, mint a kétszárnyú garázskapukat nyílásba és nyílás mögé, mint a szekcionált garázskapukat.

Nyílásba történő beépítés esetén a szélességi méretben oldalanként 10-10 cm szűküléssel kell számolnunk, ami annyit jelent, hogy az autónkkal 20 cm-rel kisebb helyen kell beférnünk, ugyanez igaz a magasságra is, itt 22 cm-rel kell számolnunk.

Ha a kapunkat nyílás mögé építjük, akkor ez a szűkülés oldalanként 5-5 cm, magasságban 18 cm.

Az általunk forgalmazott PROFI billenőkapuk kizárólag lakossági felhasználásra alkalmasak, napi 4-5 nyitásciklus esetén, zárt tér külső elhatárolására.

Valamennyi billenő ajtó 4 cm magas alsó ütközőküszöbbel rendelkezik, eltávolítható kivitelben.

A küszöb rész eltávolítható, ekkor besüllyesztés nélkül alul egy 2,5 cm-es rés keletkezik. Igény esetén ennek lezárása a telepítő feladata felár ellenében.

A kiemelt méreteket (vastagon szedett) tartjuk raktáron, a többi nem jelölt termékre a szállítási határidő 4-8 hét.